BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
850,000.00 

11191 Търговски обект с два апартамента на 2 улици В Халкидики

Имот за инвестиция в Гърция, Халкидики, Касандра на 2 улици,топ локация и два прилежащи апартамента към търговския обект.

Общата квадратура на сградата е 458 кв.м.
Сградата е ново строителство, изградена изцяло с качествени материали. Състои се от 1 голям магазин със склад под магазина и директен излаз на 2 търговски оживявени улици с най-големият човекопоток в района. Над магазина се намират 2 апартамента по 60 кв.м всеки и огромни балкони. Всеки апартамент се състои от 2 спални, всекидневна с кухня и една баня с тоалетна. Единият балкон е общ за двата имота и е много просторен с обособено барбекю , кът за сядане и гледка към селото и едната търговска улица. Другият балкон е с гледка към морето и другата търговска улица.
Имотът е оборудван със всичко необходимо за постоянно живеене!
Търговските части са делими на 4 магазина. Цена 850 000€
Отлична инвестиция.

Детайли

Цена : 850,000.00 
Тип имот : Магазин
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 458 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Държава : Гърция

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!