BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се

11147 Семеен хотел с басейн за продажба в Гърция , Ханиоти само на 250 метра от плажа

Хотел за продажба в Халкидики само на 250 метра от плажа.
Хотелът е на 3 нива и разполага с различни по големина апартаменти.
На приземния етаж се намират 2 големи апартамента разполагащи със просторна всекидневна с кухня , две спални и една баня с тоалетна. Всеки апартамент е с големина 75 кв.м. От всекидневната директно се излиза в градината, която е добре поддържана и озелененена с обща площ 1400 кв.м и басейна.
На второ ниво са разположени 4 апартамента с една спалня и една баня с тоалетна и просторна всекидневна с кухня. Всеки апартамент разполага с достъп до просторен балкон.
На трето ниво също са разположени още 4 апартамента с една спалня и една баня с тоалетна и просторна всекидневна с кухня. От балконите на имота се разкрива красива гледка към морето.
Общата застроена площ на имота е 420 кв.м без балконите и около 480-500 с терасите.
Има възможност за дострояване на още 2 апартамента при желание на купувача.
Хотелът разполага с паркинг и барбекю.
Поради отличната си локация в най-предпочитания район на северна Гърция Халкидики, Ханиоти този имот е една отлична инвестиционна възможност.
Всеки апартамент е напълно обзаведен с нови мебели и ел уреди ,включително съдомиялна машина и пералня и е напълно готов за посрещане на туристи.
Плажовете в околноста са със статут син флаг в екологично чист район!

Детайли

Тип имот : Хотел
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 480 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра, Ханиоти
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Град : Ханиоти
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!