BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
430,000.00 

11113 Семеен хотел за продажба

Семеен хотел за продажба в Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно. Построен върху собствена земя от 237кв.м. Инвестиция в Гърция на изгодна цена. Малък семеен хотел намиращ се в тиха и спокойна улица, в центъра на Полихроно, само на 200 метра от плажа и морето, състоящ се от 5 луксозни стаи с напълно оборудван кухненски бокс, с пет луксозни бани, заден двор и тераси със самостоятелен вход. Всяко студио е оборудвано за 3+1 човека.
Ново строителство, нови мебели по поръчка, висок клас нови ел.уреди, климатици и бойлери. Обща застроена площ 196 кв.м., включваща 138 кв.м. жилищна и 58 кв.м. тераси. Зелените площи са 41 кв.м. допълнително

Детайли

Цена : 430,000.00 
Тип имот : Хотел
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 200 кв. м .
Адрес : 63085 Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно
Област : Халкидики
Пощенски код : 63085
Град : Полихроно
Държава : Гърция

Internal Structure

Спални : 5
Бани : 5
Стаи : 5

Особености

ново строителство
1-етаж
Климатик
Локално отопление
Регулация

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!