BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
60,000.00 

11140 Парцел 250 кв.м за голяма къща 60 000€ на 300 метра от морето в Калитеa

Парцел в Гърция, Халкидики, Касандра на много изгодна цена. Възможност за построяване на 200 кв.м, къща или 4 апартамента по 75 кв.м без балконите и без помощните помещения.
Отлична инвестиция. Калитея е селище на 80 км от Солун известно с красивите панорамни гледки и прекрасни плажове със статут син флаг, подреден център с отлична инфраструктура и многобройни магазини, кафенета и ресторанти

Детайли

Цена : 60,000.00 
Тип имот : Парцел
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 250 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра, Калитеa
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Град : Калитеa
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!