BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
220,000.00 

11116 Парцел на добра цена близо до плажа

Парцел само на 40 метра от плажа и на 300 метра от крайбрежната улица на село Полихроно в Гърция, Касандра. Имота е много близо до морето с достъп до красив плаж със статут син флаг в екологично чист район с кристално чиста вода . Обща площ на парцела около 400 кв.м.. Възможност за застрояване около 180кв.м. Къщата може да бъде построена по желание със сутерен с излаз 1,20 м. над земята, като тази площ не е включена в общото застрояване и е допълнителна. Тя е равна по площ на първата плоча. По желание може да се използва и подпокривното пространство, което значително би могло да увеличи размера на къщата.

Село Полихроно е красиво и очарователно, предлагащо спокойна и релаксираща атмосфера. Има дълга крайбрежна пешеходна алея с многобройни ресторанти ,барове и кафенета в типичния средиземноморски стил

 

Детайли

Цена : 220,000.00 
Тип имот : Парцел
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 380 кв. м .
Адрес : 63085 Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно
Област : Халкидики
Пощенски код : 63085
Град : Полихроно
Държава : Гърция

Особености

Регулация

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!