BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
350,000.00 

11105 Парцел в регулация за семеен хотел в Полихроно

Имот за продажба в Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно- парцел с възможност за построяване на къщи,апартаменти или студия за отдаване под наем. Имота се намира на изключително добро масто на около 80-100 метра от плажа и морето. Централната пешеходна зона се намира на метри от парцела. Имота е с много висок инвестиционен потенциал.
Нашата фирма ААА building & real estate е с 30 годишен опит на територията на Гърция, Халкидики би могла изцяло да съдейства за изграждане на обекта и цялостно оформяне на всички необходими документи ,както и в последствие да се ангажира с продажба или отдаване под наем
За повече информация моля не се колебайте да се свържете с нас!

Детайли

Цена : 350,000.00 
Тип имот : Парцел
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 750 кв. м .
Адрес : 63085 Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно
Област : Халкидики
Пощенски код : 63085
Град : Полихроно
Държава : Гърция

Find on Map

Етикети

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!