BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
315,000.00 

11120 Парцел в регулация в Гърция с гледка към морето и планината

Имот за продажба в Халкидики с красива гледка към морето и планината на много добра цена. Парцела се намира в регулацията на Полихроно на около 550 метра от морето. Коефициент на застрояване 0,6.
Общата площ на имота е 1600 кв.м. Цена 315 000€. Общо застрояване около 1000 кв.м.
Възможност за застрояване на малък хотелски комплекс, ваканционни къщи или ваканционни апартаменти. Изключително живописен район на Гърция и близостта до всички комуникации го прави подходящ и за целогодишно живеене.

Детайли

Цена : 315,000.00 
Тип имот : Парцел
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 1600 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Град : Полихроно
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!