BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
2,800,000.00 

11169 Мезонет в Ханиоти на първа линия до плажа

Мезонет състоящ се от 4 стаи 110 кв.м. на първа линия да плажа в ний-хубавия район на Касандра, Гърция, Халкидики, Ханиоти.
В момента разположението е следното 2 стаи на първо ниво състоящи се от всекидневна с кухня,една спалня, една баня и балкон и на второ ниво всекидневна с кухня, една спалня, една баня и балкон с прекрасна гледка към морето тъй като имота е на абсолютна първа линия!

Детайли

Цена : 2,800,000.00 
Тип имот : Апартамент
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 110 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра, Ханиоти
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Град : Ханиоти
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!