BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
350,000.00 

11131 Къщи в Халкидики в комплекс с басейн и гледка към морето и планината

Къщи в комплекс, ново, луксозно строителство с най-качествени материали (най-добрите изолационни с-ми,силиконови мазилки, висококачествени бои ,подови настилки 120×60 калиброван гранитогрес от италианските серии на Marazzi, окачени тавани, стъклени парапети, немски вградени казанчета в баните Geberit, гръцки алуминиеви дограми от най-висок клас) уникална гледка към морето на ръкава Касандра.
Вилите са по 150 кв.м обща застроена площ с големи градини около 1300 кв.м всяка. Всяка разполага с 3 спални и три бани. На първо ниво са разположени просторна всекидневна с кухненя,една спалня ,една баня и една тоалетна. От всекидневната има директен достъп до басейна и градината.
На второ ниво се намират две спални и две бани .
Три къщи ползват един басейн оборудван със соли без хлор по последни технологии с размери 12×7.
Проектът изцяло е изпълнен от нашата строителна компания от намирането на подходящ терен,изпълнение на всички детайли включително и цялостно изпълнение на басейните до въвеждане в експлоатация на имотите.
Цена 350 000 на настоящият етап от строителството и 400 000€ напълно завършени.

Детайли

Цена : 350,000.00 
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 150 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Град : Полихроно
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!