BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian

11160 Къща на груб строеж в Полихроно

Къща в Касандра на груб строеж самостоятелна в комплекс от 5 къщи, последна непродадена.180 кв.м с терасите 220кв м на 3 нива 4 спални и просторна всекидневната с кухня и едно ниво ,цял неразпределен самостоятелен етаж с директен излаз в градината . Уникална гледка от всички нива .Къщата може да се раздели ня 3 отделни апартамента, които да се дават под наем с оглед отличното местоположение на имота.
Имота е в регулация, разполага с централна канализация, ток и вода.Цената е за завършен имот до ключ, без мебели и ел уреди

Детайли

Цена : 225,000.00 
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 220 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра, Полихроно
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Град : Полихроно
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!