BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
160,000.00 

11111 Имот за продажба-къща в Гърция ,Халкидики, Касандра, Ханиоти

Имот за продажба- къща в Гърция, Халкидики, Касандра, Ханиоти с прекрасна гледка към морето и планината. Къщата се намира в най-предпочитана част на Касандра, Халкидики, Гърция. Състои се от две нива. На първо ниво мезонета разполага с просторна дневна с кухненски бокс и една баня с тоалетна. На второ ниво се намират две спални , една баня и просторни балкони. Разкрива се прекрасна гледка към морето и планината. Разстояние от плажа около 900 метра. Обща площ на къщата 80кв.м, площ на парцела 250 кв.м
Нашата строителна фирма със седалище в Гърция би могла изцяло да съдейства за построяване на басейн, при желание от страна на клиента. Фирма ААА building & real estate е с повече от 27години опит в строителството на територия Гърция. Отличното познаване на гръцкото законодателство и директната комуникациия на български, руски ,сръбски, английски и гръцки език са допълнително удобство за нашите многобройни клиенти.

Детайли

Цена : 160,000.00 
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 80 кв. м .
Адрес : Ханиоти
Област : Халкидики
Пощенски код : 63085
Град : Ханиоти
Държава : Гърция

Find on Map

Етикети

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!