BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
410,000.00 

11128 Вили с голяма градина на Халкидики

Вили в Гърция ново строителство с гледка към морето и планината.
Имота се намира в регулацията на населеното място на Касандра и разполага със всички комуникации и удобства. Разположен на около 550 метра от плажа и морето и на около 400 метра от центъра.
Всяка ваканционна къща е разпределена на 3 нива и разполага с 4 спални, 3 бани с тоалетни и просторна всекидневна с кухня. Общата площ на имота е 120 кв.м без балконите и разполага с градина, която е с площ 350 – 400 кв.м. Цената на този имот в Халкидики е 410 000 евро за вилите ,които са разположени от външната страна. По желание може да бъде построен басейн към всяка една вила с допълнителна цена 25 000 евро.

Детайли

Цена : 410,000.00 
Тип имот : Къща
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 120 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!