BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
350,000.00 

11127 Ваканционни Къщи в Гърция с гледка към морето и планината

Вили ново строителство в Халкидики с гледка към морето и планината.
Имота е на Касандра разполага със всички удобства и комуникации и е в регулация. Разположен на около 550 метра от плажа и морето и на около 400 метра от центъра на населеното място.
Всяка ваканционна къща е разпределена на три нива и разполага с 4 спални, 3 бани с тоалетни и просторна всекидневна с кухня. Общата площ на всеки имот е 120 кв.м без балконите и разполага с градина, която е с площ 350 – 400 кв.м. Цената за вилите, които са разположени от вътрешната страна е 350 000 евро. По желание може да бъде построен басейн към всяка вила с допълнителна цена 25 000 евро. Всеки имот разполага с 2 паркоместа.

Детайли

Цена : 350,000.00 
Тип имот : Вила
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 120 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!