BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
100,000.00 

11124 Апартамент ново строителство в престижен район на Халкидики

Апартамент за продажба в Гърция на изгодна цена. Имотът е ново строителство в Халкидики и се състои от една спалня, една баня с тоалетна и просторна всекидневна с кухня. Намира се на втори етаж. От балконите на имота се разкрива красива гледка към морето и планината. Този отличен имот в Касандра разполага с паркомясто, бойлер със слънчеви колектори и просторен гардероб.
Имота в Халкидики се намира в регулацията на селото и свързан с централната канализация на населеното място. Апартаментът е на отстояние около 200 от плажа и на около 300 метра от центъра на селото.

Детайли

Цена : 100,000.00 
Тип имот : Апартамент
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 45 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!