BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Продава се
100,000.00 

11123 Апартамент в Гърция ново строителство с гледка към морето и планината.

Апартамент за продажба на изгодна цена в Халкидики. Имота е с една спалня, една баня и просторна всекидневна с кухненски кът. Намира се на приземния етаж в нова сграда, която е построена изцяло по гръцки стандарти. Общите части са добре поддържани. Имота е с площ 45 кв.м и продажната му цена е 100 000€.
Жилилището е ново строителство и се намира на около 200 метра от морето и на около 300 метра от центъра на селото в Касандра. От този луксозен имот в Гърция се разкрива красива гледка към морето.

Детайли

Цена : 100,000.00 
Тип имот : Апартамент
Цел : Продава
Статус : Продава се
Квадратура : 45 кв. м .
Адрес : Гърция, Халкидики, Касандра
Област : Касандра
Пощенски код : 63085
Държава : Greece

Find on Map

Търсете имот:
За нас

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!