BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian

Наши Обекти

Фирма „ААА-BUILDING-TRADING“ е гръцка лицензирана строителна фирма ,която изпълнява според конкретни задания и изисквания на клиента различни видове строителни и ремонтни работи.

Компанията принадлежи към Камарата на гръцкия строителен съюз. Развива успешно своята дейност от 25 години без прекъсване дори през 2007-2008 година, когато поради кризата много строителни фирми на територията на цяла Европа преустановиха дейност.

През годините има изпълнени десетки строителни обекти, основно на територията на Северна Гърция -Халкидики, Касандра и Солун.

Занимава се с цялостното изпълнение на строителни обекти от етап изготвянето на цялата документация по разрешителни за строеж проектиране,изкопни работи, груб строеж,зидария,покривни конструкции,покриви, довършителни работи,поставяне на фаянс,теракот, гранитогрес богата гама мрамор и мраморни изделия, поставяне и изработка на декоративен външен камък,ел.услуги и ВиК.Наши обекти можете да видите в  Халкидики и Солун ако ни посетите тук в Гърция.
Изпълнени от нас обекти са представителството на Фиат в Солун за Северна Гърция , два големи жилищни комплекса в известния и елитен район на Сани единия от които се състои от 28 еднофамилни къщи с 28 басейна,а другият от 22 самостоятелни къщи,елитна вила на първа линия в Ханиоти на стойност 3 млн евро, комплекс от пет двуфамилни къщи в Полихроно, комплекс от шест еднофамилни къщи на първа линия в Полихроно, Касандра, две жилищни сгради в Солун със застроена площ 3000 кв.м, един от най-големите автосервизи в Неа Мудания и още много еднофамилни къщи.

Компанията работи на изключително добри цени без конкуренция в района, без това по никакъв начин да се отразява на качеството. Основни наши клиенти са: гърци, руснаци, немци,сърби и българи през последните години.Ние комуникираме директно с нашите клиенти на български, руски, сръбски, английски, немски,румънски, турски и гръцки език.
Ние можем да ви дадем конкретна цена за кв.м и да изпълним вашият строителен обект в договорените срокове!

За повече информация относно услуги и цени, можете да се свържете с нас по телефона или да изпратите запитване на e-mail: office@greece-building-realestate.com или да посетите офисите ни,като използвате данните посочени на страницата ни за КОНТАКТ с нас