BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian

Добре дошли на нашият сайт за строителство и

продажба на имоти в Гърция!

 

Фирма „ААА-Building & Trading“ със седалище Касандра Халкидики Гърция е създадена преди 25 години . Занимава се основно с изпълнение на строителни обекти до ключ на територията на Северна Гърция и неотдавна на територията на България поради засилен интерес от все повече нарастващите български клиенти!Наш ангажимент е подготовката на всички необходими разрешителни и документи от всички инстанции от самото начало до пълното завършване на строителният обект!Ние сме член на камарата на строителите в Гърция , което е гаранция за безкомпромисно качество на нашите строителни обекти, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания!

 

Извършваме строително-ремонтни дейности на частни домове,хотели,офис сгради ,промишлени сгради на територията на Северна Гърция основно района на Халкидики.

Чрез нас може да изготвите всички необходими строителни разрешителни и да узаконите строителен обект!!!

 

Ако ви е необходима консултация с адвокат, нотариус или счетоводител на територията на Република Гърция-Халкидики спокойно можете да ни се доверите.

Комуникацията между нас се осъществява на български,руски,сръбски, английски, немски, румънски,турски и гръцки език което е изключително улеснение за нашата съвместна работа!

Ако вие търсите да закупите имот в Гърция независимо дали това е парцел, къща,апартамент, хотел, офис, фабрика, завод или дори остров отново сте попаднали на правилното място.
Ако Вие търсите имот в Гърция под наем ние можем да ви предложим най-подходящия имот или ако Вие вече сте закупили имот в Халкидики и желаете да го отдадете  под наем ние ще свършим това вместо Вас. Имотите за ползване под наем, които ние предлагаме са за наемане в рамките на целият летен сезон,който е от май до септември включително,за цяла календарна година,за един месец или за една седмица!

В момента в който вие решите какъв точно имот под наем желаете, се свържете с нас за да осъществим оглед.Ние ще ви предложим всички подходящи за вашето търсене имоти.Когато се спрете на конкретно жилище което ви устройства като местоположение, визия и цена изготвяме договор за наем, получавате ключ от наетия имот и можете да се нанесете в рамките на уговореният с наемодателят срок!
Ако желаете да инвестирате средства в имоти с изгодна цена в Гърция-Халкидики или имате идея за ваш собствен инвестиционен проект или вие самите сте открили имот чиято цена ви интересува или просто не ви устройства….. обадете ни се и ние ще договорим най- добрата цена за Вас!!!